BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

L’estacionament de vehicles regulat amb limitació horària se suspendrà el dia 12, dos dies abans que l’any passat

acerasenvalenciaEl ban faller, ja en vigor, recull esta novetat sol·licitada pel veïnat i el món faller.

 Durant els dies més importants de la festa de Falles l’estacionament regulat amb limitació horària quedarà suspés. La novetat enguany, recollida pel ban faller que ja ha entrat en vigor, és l’ampliació en dos dies d’eixe període de suspensió, que s’estendrà des de les 9:00 hores del dia 12 de març fins les 9:00 hores de l’endemà de la Nit de la Cremà.

“Com que els dies 12 i 13 són dilluns i dimarts, amb esta iniciativa reduïm les afeccions per al veïnat que ja haja aparcat en zona blava el diumenge, dia 11. Són dos dies més que l’any passat. Així, no hauran de moure els vehicles dilluns”, ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi. “Esperem contribuir d’esta forma a la reducció del trànsit en unes dates complicades per a la circulació. De fet, la millor opció és deixar el cotxe aparcat i optar per les altres i millor alternatives de mobilitat”, ha explicat.

Per segon any consecutiu el ban faller ha sigut el resultat d’un procés participatiu amb diversos col·lectius veïnals, representants del comerç, l’hostaleria i els consumidors i agents del món faller. En primera instància, el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, va mantenir diverses reunions amb tots estos representants socials i totes les seues propostes varen ser traslladades als servicis municipals per poder avaluar-les i traslladar al ban faller les necessitats manifestades.

Una d’estes peticions del veïnat, de les associacions de consumidors i del món faller s’ha plasmat al ban faller en l’ampliació dels dies sense estacionament regulat per limitació horària.Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.