728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

L’Estrella Morente més clàssica dedica un concert al compositor Manuel de Falla

El Péndulo | Redacció.- La cantaora Estrella Morente, tan volguda pel públic valencià torna al Palau el divendres que ve, 6 de maig, a les 19:30 hores amb l’Orquestra Simfònica de la UCAM Múrcia, i a més estarà acompanyada pel guitarrista José Carbonell ‘Montoyita’, i per Antonio Carbonell i Ángel Gabarre a les palmes i cors.

image-365413

Esta serà la quarta ocasió que l’artista granadina visita la Sala Iturbi, dos en festivals de flamenc i altra amb orquestra simfònica. Rafael Vilaplana dirigirà aquest concert que està dedicat al compositor Manuel de Falla. El públic podrà escoltar la suite núm. 2 de ‘El sombrero de tres picos’, les Cançons Populars Espanyoles: ‘El paño Moruno’, ‘Nana’, ‘Asturiana’ i ‘Polo”, la Dansa Espanyola núm. 1 de ‘La Vida Breve’ i ‘El Amor Brujo’ en la versió 1915.

Estrella Morente ha viscut i crescut en un ambient flamenc. És filla del maestro Enrique Morente i de la bailaora Aurora Carbonell, a més de neta del guitarrista Montoyita i neboda d’Antonio i José Carbonell, cantaor i guitarrista respectivament. Als 7 anys va cantar acompanyada del maestro Sabiscas i amb 16 anys va debutar mundialment en la gala de presentació dels Campionats d’Esquí Alpí en Serra Nevada (Granada).

Ha fet nombroses incursions en el món clàssic amb les orquestres de Bilbao, Ciudad de Granada i Filharmònica de Màlaga. Ha actuat en països com ara Àustria, Bèlgica, Holanda i Suïssa. Ha sigut Guanyadora del Premi de la Música 2006 al Millor àlbum Flamenc i un Premi Ondas a la Millor Creació Flamenca, entre altres.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.