MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

L’IVAJ i la Universitat de València organitzen el cicle de debats ‘Generació Jove’ a La Nau

16-2-2_FOTO_Ivaj_debat_la_nau
image-314620

L’IVAJ i la Universitat de València, a través del Vicerectorat de Cultura i Igualtat, inauguren el pròxim dijous 4 de febrer, al Centre Cultural La Nau, el cicle de debats ‘Generació Jove’, que tindran com a eix central la joventut, les polítiques d’igualtat actualment en marxa, els reptes que plantegen les TIC’s i les possibilitats educatives que ofereix l’oci, entre altres temes.
El cicle es presentarà a les 19 hores a l’Aula Magna amb la participació d’ Alberto Ibáñez, secretari Autonòmic d’Inclusió i de l’Agència Valenciana d’Igualtat; Antonio Ariño, vicerector de Cultura i Igualtat de la Universitat; i David Latorre, president del Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana.
A continuació tindrà lloc una taula redona on s’analitzaran els estudis de joventut, amb les intervencions de Jorge Alberto Benedito, catedràtic de Sociologia del Departament de Sociologia de la Universidad Nacional de Educación a Distancia (UNED); Jesús Martí, secretari general de l’IVAJ; David Latorre, president del Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana; Noelia Valero, presidenta de l’Associació de Professionals de Joventut de la Comunitat Valenciana i el vicerector, Antonio Ariño.
L’acte es retransmetrà en directe per streaming mitjançant l’enllaç http://mediauni.uv.es/VCultura i amb posterioritat es podrà consultar l’arxiu audiovisual en el Canal cultura de Mediauni (mediauni.uv.es). Els pròxims debats estan previstos per als dies 14 d’abril i 10 de maig.
Aquest cicle de debats sobre temes de joventut té com a destinatari un públic de persones que treballen en l’àmbit de la joventut, tant directament amb jóvens -des de diferents sectors: municipis, educació, salut, etc.- com en la investigació universitària i en el disseny de polítiques públiques.
En cada debat es farà una conferència marc sobre un tema d’interès, per part d’una persona especialista de prestigi reconegut. Després tindrà lloc el debat, en el qual, a més d’especialistes convidats i convidades per l’organització, es convidarà al públic assistent a participar-hi.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.