Llibrets de Torrent i Paiporta en la IV mostra de Ramón y Cajal

IMG_3439Fallas 2015 | Redacción.- Un any més la falla Ramón y Cajal ha convocat a les falles de Torrent per a portar a terme la mostra de llibrets de 2015, que enguany arriba a la seua IV edició. En el recent nou casal reformat, les falles convidades han presentat al públic les diverses opcions culturals, les diferents maneres de fer llibret així com el contingut històric i social que arrepleguen els originals d’enguany.

Quatre  falles de Torrent (Sant Valerià, Sant Roc, Avinguda y Ramón y Cajal), junt amb una falla de la veïna Paiporta (falla Pl. Cervantes) van participar en esta jornada de diversió, cultura i amics al costat dels llibrets de falla. Els màxims representats de la falla amfitriona va donar la benvinguda als representants de les falles participants. Les 3 falles guanyadores del primer premi de Junta Local Fallera van estar presents, junt amb la resta, per tal de desenvolupar el contingut dels seues llibrets, a la vegada que es podien consultar i fullejar en directe per resoldre dubtes.

IMG_3446

L’activitat cultural continua en Ramón y Cajal hui amb el concurs sobre falles de Torrent “A Torrent no li falles”, un divertit format de preguntes sobre la tradició fallera  a la ciutat.

IMG_3444

Demà, dijous a partir de les 22 hores serà el torn d’una nova edició dels Jocs Florals infantils i adults, moment en el que es coneixeran les millors obres i autors de poesia de les falles de Torrent de 2015.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.