BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90
banner-728x90 (1)

LLUNA és el nom triat per a la xicoteta girafa Baringo de BIOPARC

Captura-de-pantalla-2016-02-08-a-las-17.00.11-505x355
image-318651
Divendres passat es va tancar la votació popular que ha decidit de forma majoritària, a través de la participació ciutadana en la pàgina Web de BIOPARC, que el nom de cria de girafa serà LLUNA.

Els resultats es van decantar àmpliament per Lluna, amb un 43% dels vots, seguida de Kenya amb el 24%, Gaia el 20% i Paz el 12%

La cria, Lluna, ha sigut una gran alegria este inici d’any per a tot l’equip de BIOPARC, especialment perquè pertany a una de les espècies més amenaçades de girafes i va nàixer dins del Programa de reproducció en què participa activament el parc valencià. Forma part de les accions de conservació ex situ realitzades com a part del compromís amb la conservació de la biodiversitat del planeta.

Lluna porta un desenrotllament òptim des del seu naixement, tant en el seu procés alimentari, com d’adaptació a la bandada i entorn. Acompanyada en tot moment per sa mare, les primeres setmanes ha estat en la zona tècnica de BIOPARC, on s’ubica el seu recer i un pati per a prendre el beneficiós sol. Des de la setmana passada ja pot contemplar-la el públic que visita BIOPARC ja que es troba en un espai tancat i especialment ideat perquè, gradualment, comence la seua aclimatació al recinte exterior i la seua integració amb les altres espècies que habiten la sabana valenciana.

Per a esta preciosa cria de girafa, ara tot són novetats i al·licients. Per als valencians, conéixer-la des del seu naixement, participar en l’elecció del seu nom i veure com creix dia a dia, és una experiència única que oferix el Passe anual B!

Este mes de febrer fa 8 anys que el parc va obrir les seues portes i ho està celebrant amb activitats ludicoformatives especials per als seus visitants. El passat cap de setmana van estar dedicades als aiguamolls, eixos espais fonamentals perquè el nostre planeta siga un lloc amb un futur sostenible i que es troben representats en els diferents hàbitats del parc

A més, tots els caps de setmana de febrer amb la celebració de l’aniversari podem disfrutar de l’entrada de dia a un preu infantil, 18 euros.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.