MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Lo Rat Penat i l’arquebisbat de Valéncia han pres per tal de celebrar un funeral en memòria de les víctimes del greu accident d’autobús

Vos fem partícips de l’iniciativa que Lo Rat Penat i l’arquebisbat de Valéncia han pres per tal de celebrar un funeral en memòria de les víctimes del greu accident d’autobús ocorregut el passat 20 de març quan jóvens estudiants d’Erasmus se´n tornaven al seus llocs de residència després de visitar les falles.

El funeral se celebrarà el pròxim dia 30 de març, dimecres, a les 20 h., en la S.I. Catedral de Valéncia i serà oficiat pel cardenal arquebisbe de Valéncia, D. Antonio Cañizares.

En Lo Rat Penat nos unim al dolor de les famílies d’eixes jóvens de diferents nacionalitats i esperem contar en la vostra presència en este acte que volem siga un manifest del pesar del poble valencià i del món faller per la pèrdua d’estes vides, i pogam tots units pregar a Deu pel seu etern descans.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.