728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

L’organista Paolo reni debuta al Palau de la Música con obres de Bach, Mozart i Litz

El Péndulo | Redacción.- Segon concert del Cicle d’Orgue a la Sala Iturbi amb l’actuació demà dissabte (a les 11:30 hores) de l’organista italià Paolo Oreni, que debuta al Palau de la Música.

image-326990

Interpretarà un programa en què el públic assistent podrà escoltar la ‘Fantasia i Fuga en sol menor’ BWV 542, de Johann Sebastian Bach; la ‘Fantasia en fa menor’ KV 608, de Wolfgang Amadeus Mozart; el ‘Prometheus’, de Franz Liszt; l’Allegro de la ‘Simfonia núm. 6’ Op. 42 núm. 2, de Marie Victori; i la Improvisació del mateix Oreni.

Descrit pel Süddeutsche Zeitung com un jove i prometedor artista italià ple de talent, un miracle de mestria amb un nivell de precisió sense parangó, Oreni va nàixer a Treviglio, Itàlia i el seu encontre amb el maestro Jean Guillou, amb qui hi havia participat en diverses masterclasses tocant els grans orgues de la Tonhalle a Zurich i de l’Església de Sant Eustaqui a París (Stiftung für Internationale Meisterkurse für Musik), va ser decisiu per a la seua formació. Ha interpretat peces solistes a duo amb l’Orquestra Filharmònica del Teatre alla Scala de Milà.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.