MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Loriguilla sol·licita el desdoblament de la CV-374

El diputat de Carreteres, Pablo Seguí, s’ha reunit amb l’alcalde de Loriguilla, Manuel Cervera, per a tractar les necessitats de la seua localitat en matèria d’infraestructures i carreteres.

Cervera, que ha acudit amb l’arquitecta municipal, Clara Vento, ha sol·licitat a Seguí el desdoblament de la CV-374, que va de Riba-roja del Túria al polígon del municipi. Des del consistori han demandat executar un desviament, perquè el vial està prop de la zona residencial “i així s’evitaran els sorolls a la població”, assenyala el primer edil.

SONY DSC
image-271874

SONY DSC

A més, també vol desdoblegar el pont, que se situa damunt de les vies fèrries, i va en adreça del polígon industrial de Loriguilla, ja que pel circulen molts vehicles.

El responsable de l’àrea de Carreteres s’ha compromès a estudiar els temes tractats en la trobada i solucionar les necessitats de la localitat.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.