728x90

L’Orquestra de València i Capuçon interpreten al Palau el ‘Concert per a violoncel’, de Dvorák

Valencia Noticias | Redacción.- L’Orquestra de València i el violoncel·lista Gautier Capuçon, sota la direcció de Christoph König, interpretaran demà divendres (a les 19:30 hores) el ‘Concert per a violoncel’, d’Antonín Dvorák, la peça concertant per a aquest instrument més admirada i volguda pel gran públic pel seu romanticisme, virtuosisme i melodisme. El públic assistent també podrà escoltar una selecció de ‘Romeu i Julieta’, de Serguei Prokófiev.

Gautier Capuçon. (Foto-Gregory Batardon).
image-334579

Christoph König és principal director invitat de la Real Filharmonía de Galícia i musical de l’Orquestra de Solistes Europeus de Luxemburg. Ha dirigit orquestres com la Staatskapelle Dresden, Royal Philharmonic Orchestra o Los Angeles Philharmonic, entre altres.

Gautier Capuçon actua regularment amb les filharmòniques de Berlín, Nova York, Viena, Los Ángeles i Munic, orquestres del Concertgebouw i Mariinski, Staatskapelle Dresden, Tonhalle de Zuric i London Symphony. En 2001 va ser nomenat New Talent of the Year i en 2004 va rebre el Premi Echo de la televisió alemanya.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.