L’Orquestra de València intervè en el rodatge de la pel·lícula ‘Tornar a casa’ de Roberto Bueso

El Péndulo | Redacción.- La Sala Iturbi del Palau de la Música s’ha transformat ahir en un plató de cinema, on l’Orquestra de València, dirigida pel compositor de la banda sonora Vicente Ortiz, ha participat en el rodatge de la pel·lícula “Tornar a casa” del director i guionista Roberto Bueso. La regidora de Cultura i presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello, ha valorat molt positivament esta participació en un film “en valencià que compta amb la producció d’un professional del prestigi de Fernando Bovaira i de la projecció de Roberto Bueso”, i que a més de ser la primera vegada que intervé en un rodatge “proporcionarà una major visibilitat de l’Orquestra i afegirà més dinamisme i versatilitat a la gran qualitat de les nostres professores i professors”.

Rodaje OV película

“Tornar a casa” té un repartiment encapçalat per Gonzálo Fernández com Edu i Charlotte vega com Alicia. Pepo Llopis, Xavi Giner, Hugo Rubert, Carlo Blanco, Inma Sancho i Enric Benavent completen els actors del film. Amb una durada de 90 minuts, té format digital i localitzacions a Londres i a València. Compta amb dos empreses productores: Misent  I Mod. L’argument tracta de la història d’Edu, un jove músic que viu a Londres i que torna durant deu dies al seu poble, per a assistir a la boda del seu germà. El retorn desperta  en ell la necessitat de recuperar tot allò  que va deixar enrere, especialment a Alicia, l’eterna promesa del seu amic.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.