MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

L’Orquestra de València tanca el seu cicle gratuït estiuenc amb obres líriques i simfòniques espanyoles

El Péndulo | Redacció.- L’Orquestra de València interpretarà demà divendres (a les 19:30 hores),  l’últim concert del cicle gratuït “L’estiu al Palau”, amb un programa que serà dirigit per Virginia Martínez i que suposa la primera col·laboració de la nova temporada amb el Palau de les Arts.

nozomi-kato
image-422801

D’esta manera, el públic podrà escoltar una primera part en què figuren cèlebres àries d’òpera i sarsuela de compositors como ara Woflgang Amadeus Mozart, Ruperto Chapí, Chapí, Pablo Luna, Gerónimo Giménez i Manuel Penella. Seran protagonitzades per la soprano Rita Marques i la mezzosoprano Nozomi Kato, del Centre de Perfeccionament “Plácido Domingo” del Palau de les Arts. En la segona mitat s’interpretarà la “Sinfonía sevillana” de Joaquín Turina i la segona suite de l’òpera “El sombrero de tres picos” de Manuel de Falla.

Virginia Martínez va estudiar direcció d’orquestra al Conservatori de Viena amb Schwarz i Mark, i finalitzà estos estudis amb matrícula d’honor amb menció especial. Ha sigut nomenada assistent al Gran Teatre del Liceu de Barcelona, l’Orquestra de València i l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, treball que compagina amb la direcció artística de l’Orquestra de l’ESMUC. Actualment és directora titular de la Orquesta de Jóvenes y la Orquesta Sinfónica de la Región de Murcia.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.