728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

L’OV i 50 ballarins d’ESO interpeten ‘Romeu i Julieta’ de Prokçofiev per a les famílies al Palau

El Péndulo | Redacció.-  L’Orquestra de València, sota la direcció del seu titular Yaron Traub, tancarà demà divendres ( a les 18:30 hores) els espectacles de “Música en Família” de la present temporada. Interpretarà la composició “Romeu i Julieta” de Serguei Prokófiev, adaptada per tota la família i amb 50 adolescents estudiants d’ESO sobre l’escenari. Es tracta d’una coreografia d’una hora de durada i sense paraules, a mitjan camí entre el teatre i la dansa. Està dotada d’una intensa expressivitat, que acompanya a la genial recreació musical del compositor rus sobre el cèlebre drama de Shakespeare, en el 400 aniversari de la seua mort (23 abril 1616). El músic i ballarí Rob Barendsma és el director escènic d’este projecte que està també abanderat pel gran coreògraf valencià Toni Aparisi, nominat per a dos Premis Max, que es celebraran en nou dies.

Una imagen de Música para la Familia. (Foto-Eva Ripoll-Archivo Palau Música).
image-354616

El cicle “Música en Família” ha comptat amb la visita d’Ara Malikian interpretant “Les meues primeres 4 estacions”, “Ma, me, mi…Mozart”, l’òpera de butxaca “Les bodes de Fígaro” de Mozart, l’espectacle participatiu “Vine a cantar amb Trau, cançons dels Beatles” i “Music mestre please” de la companyia del Circ Gran Fele, en exclusiva per al Palau de la Música.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.