728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

L’OV i el Philarmonia chorus interpeten al Palau l’Stabat Mater, de Rossini

El Péndulo | Redacción.- L’Orquestra de València i el Philharmonia Chorus sota la direcció de Yaron Traub, interpretaran demà divendres (a les 19:30 hores) un programa en què destaca l’Stabat Mater de Gioachino Rossini, un obra simfònic-coral amb un marcat caràcter operístic que comptarà amb les veus de la soprano Chen Reis, la mezzosoprano Aurhelia Varak, el tenor Sung Min Song i el baix Daniel Kotlinski. Prèviament, el públic podrà escoltar el romàntic ‘Concert núm. 3 per a violí’, de Camille Saint-Säens, que serà interpretat pel concertista Roi Shiloah.

CONCIERTO REQUIEM VERDI 13-06-2014
image-330703

 El Philharmonia Chorus és un cor simfònic independent amb seu a Londres. Al març de 2016, el cor participarà amb la Philharmonia Orquestra en l’estrena mundial de ‘A Prussian Requiem’, de John Powell, i al maig cantarà ‘Carmina Burana’, de Carl Orff amb la Royal Philharmonic dirigida per Charles Dutoit. Roi Shiloah va debutar als dotze anys amb l’Orquestra Filharmònica d’Israel. Des d’aleshores ha tocat amb la dita orquestra a Israel, Canadà i Europa, sempre sota les ordes de Zubin Mehta. Ha col·laborat amb les Orquestres de les Ràdios de Berlín i Frankfurt, Simfònica de Londres, etc.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.