MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Luis Eduardo Aute presente al Palau l’espectacle audiovisual ‘Gira Luna’

El Péndulo | Redacció.- Torna Luis Eduardo Aute a la Sala Iturbi del Palau de la Música (dissabte 7 de maig a les 21:00 hores), després de la seua última visita fa cinc anys, per oferir demà dissabte un concert emmarcat dins de la seua gira que du per títol ‘La gira Luna’. El públic podrà escoltar una àmplia selecció de les cançons més emblemàtiques d’Aute creades al llarg de cinc dècades d’intensa trajectòria artística. D’esta manera cantarà ‘Al alba’, ‘Slowly’, ‘Pasaba por aquí’, ‘Rosas en el mar’, ‘La belleza’, ‘Sin tu latido’, ‘Una de dos’, ‘Las cuatro y diez’, ‘De alguna manera’ o ‘Alevosía’, entre altres. L’espectacle, que se subtitula ‘de la luz y la sombra’, s’obrirà amb la projecció d’el migmetratge d’animació ‘Vincent i el giraluna’, dibuixat, musicat i dirigit pel mateix autor.

Luis Eduardo Aute.
image-366672

Aute naix a Manila en 1943 i 11 anys després es trasllada a Espanya. Amb 15 anys comencen els seus primers passos dins del món de la pintura i la música. Sota l’influx del descobriment de Bob Dylan Aute compondria les seues primeres cançons, que grava Manolo Escobar. Decidix gravar ell també les seues pròpies composicions i edita el seu primer single, ‘Don Ramón’ i ‘Made in Spain’. Les cançons d’Aute són un èxit, tant en la seua veu com en la de Massiel. Posteriorment arriben uns anys d’alta i baixa on deixa i torna a la música discontínuament i en 1985, grava i edita el seu àlbum ‘Nudo’. La seua carrera es troba en la cima, actua en la plaça de bous de Las Ventas i en la Monumental de Barcelona. Des d’aleshores ha gravat nombrosos discos i actuat en els millors auditoris tant nacionals com internacionals.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.