728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Marco afirma que l’Ajuntament potenciarà el desenvolupament del Port per a millorar la competitivitat de l’economia de Castelló

FOTO_1L’alcaldessa ha destacat la importància dels Premis Faro PortCastelló perquè potencien valors com la innovació i la sostenibilitat

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha realitzat el discurs inaugural de la primera edició dels Premis Faro PortCastelló 2016, un acte presidit pel president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig i el president de PortCastelló, Francisco Toledo, al que també han assistit el vicealcalde de la ciutat, Enric Nomdedéu, i el tinent d’alcaldia del Grau, Rafa Simó.

Marco ha explicat en la seua intervenció que “la innovació i la sostenibilitat són dos conceptes que defineixen la gestió de les administracions i les organitzacions públiques en aquest principi de segle XXI i els premis Faro que avui es lliuren van, precisament, en aquesta línia d’aposta per la qualitat i l’excel·lència premiant el treball realitzat per persones i empreses per a impulsar l’activitat del port”

La primera edil ha donat l’enhorabona, en nom de la corporació municipal, als qui avui han sigut distingits per la seua trajectòria empresarial, iniciativa empresarial, innovació, protecció mediambiental, seguretat, comunicació i compromís social. “Valors tots ells que són decisius a l’hora d’establir una estratègia empresarial, però que són també aplicables a la iniciativa de qualsevol administració pública moderna”.

L’alcaldessa ha destacat que gràcies a aquest esforç col·lectiu, “el port ha anat incrementant la capacitat de fer front a nous desafiaments i els està assumint amb afany de superació. Com a alcaldessa, i també com a consellera de PortCastelló, els anime a persistir en aqueixa voluntat de superació i de modernització perquè aquest projecte ens uneix a tots i a totes en un horitzó comú, que és millorar la competitivitat de l’economia de Castelló i amb ella garantir el benestar de la ciutadania”.

Amparo Marco ha conclòs afirmant que “el Govern municipal de Castelló té clar que el port és un gran actiu de l’economia local i provincial i tenim la voluntat de potenciar el seu desenvolupament. Si creix el transport marítim serà perquè creix l’economia de Castelló i açò serà bé para tota la ciutat. I per açò, estem reivindicant la necessitat de les infraestructures que han se servir per a impulsar l’activitat portuària”.

 

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.