728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Marco anima a reivindicar la capacitat de lideratge de les dones

160516 recepción Leaders Summit BPW Spain
image-371862
Castelló acull avui i demà una trobada de la Federació d’Empresàries i Professionals BPW Spain

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i la regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica, Patricia Puerta, han rebut avui en el saló de plens de l’Ajuntament de Castelló a les participants en el III Leaders Summit que reuneix avui i matí a Castelló a les juntes directives de les organitzacions associades en la Federació d’Empresàries i Professionals BPW Spain. Marco ha animat “a seguir treballant per a reivindicar la capacitat de lideratge de les dones” i ha defensat la necessitat que “les administracions públiques impulsen polítiques que garantisquen la igualtat d’oportunitats”.

Durant la seua intervenció, l’alcaldessa també ha destacat el paper dels ajuntaments a l’hora de definir polítiques municipals que “contribuïsquen a l’apoderament de les dones”. Marco s’ha referit a la desigualtat salarial, la major incidència de l’atur entre la població femenina o el menor percentatge de dones entre àmbits directius com tres dels reptes a afrontar.

Castelló arreplega el testimoni d’Oviedo i Girona com a ciutats seu d’aquesta trobada d’empresàries i directives organitzat per l’associació NDCS Networking Directives Castelló i la Federació d’Empresàries i Professionals BPW Spain, que treballa per a fomentar la sonoritat, la solidaritat i l’apoderament professional de les Empresàries i Professionals, capacitant el potencial professional i el lideratge, recolzant a les dones per a aconseguir llocs de presa de decisions, i liderant un lobby que impulse la igualtat d’oportunitats. És una les xarxes de major influència internacional d’empresàries, present en els cinc continents, amb condició Consultiva en el Consell Econòmic i Social de Nacions Unides i condició de Participant en el Consell d’Europa.

Els seus membres inclouen dones professionals, líders influents, executives, empresàries i joves emprenedores de més de 100 països i entre elles, i a Espanya, estan les dones que conformen NDCS, Networking Directives Castelló. Es tracta d’una plataforma per al desenvolupament de la dona en el món empresarial, lobby amb vocació internacional i de confiança per a reforçar el lideratge femení a Castelló.

Després de les trobades celebrades en 2014 i 2015, a Oviedo i Girona respectivament, BPW Spain reunirà a Castelló, a les Juntes Directives de les organitzacions associades en la III Leaders Summit. En aquesta trobada es va a debatre i intercanviar bones pràctiques entorn de les finalitats de BPW i NDCS: la promoció dels valors professionals de la dona i el lideratge femení.

 

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.