MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Marco reitera la voluntat de diàleg i de treball conjunt per a millorar el comerç

comercio 1
image-353412
L’alcaldessa proposa participar en una pròxima reunió amb comerciants per a abordar les propostes que plantegen

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha reiterat la voluntat de diàleg amb els comerciants per a avançar en les accions comercials que s’impulsen des de l’Ajuntament i ha tornat a defensar la necessitat del treball conjunt “per a dinamitzar el xicotet comerç”. Així, ha insistit en el suport del Govern municipal al comerç de proximitat “donat que és clau per a generar oportunitats i riquesa en els nostres barris”

Com ja va fer la setmana passada, Marco ha mostrat la seua disposició a participar en una pròxima reunió per a abordar algunes de les propostes que han plantejat com la necessitat de comptar amb un pla de mobilitat, millorar la senyalització dels aparcaments de la ciutat, recuperar la imatge de Castelló com a ciutat comercial, la necessitat que es compte amb els comerciants en la definició d’un model de ciutat, o l’establiment d’una major coordinació de les activitats de dinamització de l’espai públic.

Marco ha insistit que “des del Govern municipal anem a seguir treballant en la dinamització de la nostra ciutat perquè necessitem al comerç i no dubtem que és clau escoltar les demandes i les aportacions que ens plantegen”. L’alcaldessa ha traslladat personalment la proposta d’acudir a una pròxima reunió a la desena de comerciants que aquest matí s’ha concentrat en la plaça Major demanant altres campanyes de fidelització comercial.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.