728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Marí insta a Marzá a “dialogar amb el sector educatiu i no seguir dificultant la llibertat dels pares per a triar centre”

València Noticies | Redacció.- El síndic de Ciutadans (C’s) en Les Corts valencianes, Alexis Marí, ha instat al conseller d’Educació, Vicent Marzà, a “dialogar amb el sector educatiu i no seguir dificultant la llibertat dels pares per a triar centre”, després de reunir-se amb la Federació de Centres d’Ensenyament de València (Feceval). “El Consell s’ha carregat en sol nou mesos el que s’ha aconseguit en matèria educativa durant els últims 30 anys”, ha assenyalat Marí, qui ha considerat “un error eliminar aules en els col·legis amb més demanda, com són els concertats” i ha assegurat que és “una obligació que el Govern valencià garantisca el dret constitucional a l’educació i a la lliure elecció de l’educació”.

Marí en su reunión con la Federación de Centros de Enseñanza de Valencia.
image-360720

Acompanyat per la diputada de C’s Merche Ventura, Marí ha lamentat “l’atac del Consell a l’educació concertada” i ha criticat que “Marzá preferisca ideologitzar l’educació en lloc de buscar la millor formació possible per als xiquets i els joves”. “Si les famílies no volgueren portar als seus fills als centres concertats, aquests no existirien, per la qual cosa li demane al conseller que els deixe existir, al costat dels centres públics”, ha afegit. Segons ha manifestat, “C’s defensa una educació universal, gratuïta i de qualitat, i per tant, que qualsevol família puga accedir a un centre concertat o públic amb total llibertat”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.