banner-728x90 (1)

Maria Josep Amigó assisteix a la presentació de “Lab de Feminisme. El valencianisme serà feminista o no serà”

Maria Josep Amigó foto_Abulaila (1)
L’acte, organitzat per la Fundació Nexe, tindrà lloc demà dimecres al local “La Bona Vida” de València.

La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, assistirà demà dimecres a l’acte de presentació del “Lab de Feminisme. El valencianisme serà feminista o no serà” organitzat per la Fundació Nexe. Aquesta presentació tindrà lloc al local “La Bona Vida” de València a les 19 hores.

Lab de Feminisme, és un projecte de la Fundació Nexe i té com a objectius entroncar i unir el discurs valencianista i feminista, i la mobilització i visibilització de les diferents vessants del pensament feminista al País Valencià. A més, “Lab de Feminisme”, serà un espai de treball i reflexió per a generar un discurs feminista des del valencianisme cívic.

A aquesta presentació acompanyaran a Maria Josep Amigó, Montserrat Palau, professora titular de la Universitat Rovira i Virgili i de l’Institut Interuniversitari d’Estudis de Dones i Gènere (IIIEDG), Reis Gallego, coordinadora de “Lab de Feminisme” i Elies Seguí, director acadèmic de la Fundació Nexe.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.