MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Marquesat i Quart de les Valls es disputen la final de la Copa Generalitat de Galotxa aquest diumenge a Faura

Els equips de Marquesat i Quart de les Valls disputaran diumenge de matí la final de la Copa Generalitat de Galotxa a la canxa de Faura. Marquesat accedeix a la final després de derrotar Cheste, mentre que Quart de les Valls ve d’eliminar l’equip de Montserrat.

La Copa Generalitat Valenciana de Galotxa la disputen

Foto. Alevins de la Pobla Vallbona, campions de galotxa de València
image-322200
pilotaris provinents de diverses modalitats de pilota i de diverses competicions. Així, enguany, els finalistes han superat totes les eliminatòries d’un campionat en què han participat huit equips de pilotaris la categoria sénior i huit més de la juvenil.

Aquesta modalitat de pilota valenciana es juga al carrer i, per tant, no té ni escala ni llotgetes. Es practica majoritàriament a les comarques de València i d’Alacant. Els jugadors de galotxa són, majoritàriament, aficionats.

La final comptarà amb l’assistència del director general de l’Esport, Josep Miquel Moya. Moya ha aprofitat per reiterar el suport de la Generalitat a l’esport autòcton dels valencians, no només al món professional, sinó també “a modalitats no professionals, molt sentides pels aficionats, que mantenen viva la tradició de la pilota arreu del nostre territori”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.