728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Millorem els accessos al Museu de Belles Arts

san_pioEl plec de condicions serà aprovat demà per la Junta de Govern Local

La Junta de Govern Local del divendres 2 d’octubre aprovarà el plec de prescripcions tècniques i clàusules administratives per a la “Urbanització i obertura del carrer del Pintor Genaro Lahuerta i carrer Flora, la peatonalització del carrer Volta del Rossinyol i la zona enjardinada annexa en el Parc de Vivers. Així ho ha anunciat hui el delegat de Desenvolupament Urbà i Vivenda i responsable de les Obres d’Infraestructura a València, Vicent Sarriá.

El projecte tècnic d’esta obra es va aprovar en la sessió de la Junta de Govern Local del 27 de març passat, i l’inici de les actuacions per a contractar l’execució de les obres es va acordar el 27 de juliol d’este mateix any, segons la moció plantejada pel regidor Vicent Sarrià.

Amb este acord de la Junta de Govern Local, es convoca el procediment obert per a l’adjudicació de les obres per un import d’1.559.075 euros, que s’adjudicarà a l’oferta econòmicament més avantatjosa.

Les obres s’executaran amb càrrec al Pla Confiança de la Generalitat, i tenen la reserva de crèdit autoritzada, la qual cosa garanteix que no hi haurà problemes a iniciar les actuacions quan concloga el procés d’adjudicació.

Tal com ha explicat el regidor Sarrià, amb estes obres es procedeix a l’obertura i urbanització d’un carrer previst en el PGOU de 1988, llargament reivindicades per l’espai singular en què es troba, que sens dubte va a millorar l’entorn d’una de les pinacoteques més importants d’Espanya. “Es tracta d’una obra prioritària per a esta Delegació”, ha assegurat l’edil, “i anem a intentar que les obres s’inicien com més prompte millor i les empreses oferisquen uns terminis d’execució el més ajustat possible per a millorar l’entorn del Museu de Belles arts”.

 

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.