Mobilitat sostenible amplia parades de taxi per atendre la major demanda vinculada a la marató

1116 Parades taxi per MaratóS’amplien parades des de demà divendres fins diumenge.

L’Ajuntament de València, a través del servici municipal de Mobilitat Sostenible, ampliarà des de demà divendres algunes parades de taxi per donar resposta a l’augment de demanda previst arran de la celebració este diumenge, dia 19, de la Marató Trinidad Alfonso.

La celebració d’esta competició esportiva fa preveure un increment de la demanda vinculada a la gran quantitat de persones que assistiran a l’esdeveniment tant el mateix diumenge com en els dies previs. A més, cal tenir en compte que algunes de les parades habituals quedaran inhabilitades, sobretot diumenge, a causa dels talls de carrers que acolliran la carrera.

Així les coses, els dies 17, 18 i 19 les parades de taxi del Carrer del Professor López Piñero, al seu pas per la Ciutat de la Justícia; de la Rotonda del Centre Comercial Aqua, l’Oceanogràfic, la Plaça d’Europa i l’Hemisfèric ampliaran el seu espai entre 40 i 50 metres, a més d’establir-se una nova parada a la rotonda que unix els carrers del Professor López Piñero i de l’Alcalde Reig, on es troba el Palau de les Arts.

“Els taxistes ens van demanar que s’habilitaren estes parades extraordinàries perquè pogueren donar el servici de qualitat que demana la ciutadania durant els dies previs de la marató i el mateix dia de la prova. Des del servici de Mobilitat de seguida vàrem impulsar la creació d’eixes parades més llargues”, ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi.

 

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.