banner_990x90_EFE (1)

Naturalesa, solidaritat i cultura urbana centren l’oferta d’activitats de la campanya Estiu Jove 2016

València Noticies | Redacció.- La regidora de Joventut, Maria Oliver, ha presentat la campanya de Estiu Jove 2016, l’oferta d’activitats estiuenques dirigida a xiquets i joves entre els 3 i els 35 anys. En la primera convocatòria, organitzada pel nou equip de govern, s’ofereixen més de 2.500 places repartides en 27 tallers i activitats diverses, que es realitzaran entre el 21 de juny i el 30 d’agost.

Els xiquets entre 3 i 10 anys podran passar cinc dies descobrint els elements bàsics d’una granja, aprenent a muntar a cavall o coneixent la història i els llocs més assenyalats de la ciutat en tallers amb un preu entre els 25 i els 61 euros. Fins als 16 anys es podrà participar en un campament en el Casal d’Esplai del Saler, explorant el bosc i la marjal i travessant amb barca l’Albufera. Xiquets i joves també podran prendre part en excursions, visites culturals, jocs de taula i rol i altres activitats lúdiques en els centres de Joventut de la ciutat. Estiu Jove 2016 inclou, així mateix, campaments d’anglés per a xiquets i adolescents, amb estades de dos setmanes a Rocafort i el Saler i un curs intensiu d’informàtica per a joves d’entre 12 i 16 anys.

El edificio de Juventud de Campoamor será sede de un abanico de actividades diversas durante el mes de julio.
image-356766

Entre tota l’oferta de Estiu Jove 2016 destaquen els dos camps de treball situats al Marroc i dirigits a joves entre els 18 i els 35 anys. A Al-Hoceima, del 30 de juliol al 15 d’agost, es recorrerà la costa mediterrània, visitant llogarets i projectes de cooperatives en la zona. D’altra banda, en Del Rif al Sàhara, els participants coneixeran la cultura del Magrib i realitzaran activitats de voluntariat recorrent poblacions com ara Xauen, Khamlia, Fes, i Rissani.

L’edifici de Joventut de Campoamor serà seu d’un ventall d’activitats diverses durant el mes de juliol. Entre els tallers que allí tindran lloc destaquen el d’autoedició de cartells i fanzines, producció musical amb programari lliure, modelatge i impressió en 3D, cinema, dansa contemporània, disseny de mobiliari i creació de cooperatives. Tots els tallers tindran un cost de 10 euros.

Maria Oliver ha destacat com a principals novetats de la campanya Estiu Jove 2016 el canvi d’orientació donat al Casal d’Esplai del Saler, vinculant més estretament les activitats allí realitzades amb l’entorn de l’Albufera i l’accent solidari dels camps de treball a Al Hoceima i el Rif-Sàhara: “l’objectiu és oferir l’oportunitat d’obrir-se al coneixement de l’altre com a base de la pau”. Oliver també ha destacat l’oferta centrada en l’edifici de Joventut de Campoamor, ara infrautilitzat i en fase de reforma: “S’estimularà els joves que participen en els tallers a aportar idees sobre els usos que podria tindre l’edifici”.

La preinscripció es podrà realitzar entre el 2 i el 6 de maig en la web de la Regidoria per a totes les activitats, excepte els tallers que es realitzaran en l’edifici de Joventut de Campoamor la inscripció dels quals s’obrirà l’1 de juny. Al realitzar la preinscripció, s’assignarà automàticament un nombre per a participar en el sorteig públic de places en les activitats en les quals el nombre d’inscrits supere l’oferta. El sorteig consistirà en l’extracció d’un nombre per torn i activitat, utilitzant una eina web que proporcionarà de forma aleatòria un nombre a partir del qual s’assignaran per orde ascendent les places restants.

Cada participant pot inscriure’s com a màxim en 10 torns de totes les activitats oferides i només podrà preinscriure’s una vegada per cada torn. Les inscripcions duplicades en un mateix torn seran automàticament eliminades.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.