728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Normalització Lingüística ofereix cursos de valencià en línia per al personal de l’Ajuntament

enric-nomdedeu
image-344381
La Regidoria de Normalització Lingüística, dirigida pel vicealcalde, Enric Nomdedéu, en el seu compromís per defensar i promocionar l’ús de la llengua valenciana en l’Ajuntament de Castelló, ofereix cursos de valencià en línia per a tots els treballadors del Consistori.

Així, aquests cursos, que es realitzen en mode ‘síncron’ a través de la plataforma digital de la Universitat Politècnica de València (UPV), permeten preparar-se per a l’obtenció dels certificats de nivell C1 i C2 en llengua valenciana.

Nomdedéu ha destacat que “des de l’àrea de Normalització Lingüística considerem imprescindible la promoció de l’ús de la nostra llengua pròpia i per açò volem oferir a tot el personal de l’Ajuntament les majors i millors eines per a millorar i fomentar el seu ús”.

Aquests cursos estan dirigits als treballadors de l’Ajuntament que vulguen preparar-se per a les proves de valencià del C1 (Mitjà o Suficiència) i del C2 (Superior) de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, de la UPV, o de qualsevol altra institució.

Els cursos consten d’una selecció de continguts d’ortografia, morfosintaxi i lèxic propis d’aquests nivells que solen presentar alguns dubtes en l’ús habitual de la llengua.

La manera ‘síncron’ permet a l’alumne començar el curs quan ho desitge i seguir-ho al seu ritme. Tots els continguts romanen oberts, inclosos els exàmens de cada unitat i l’examen final del curs. A més, l’equip docent dels mateixos dinamitza els fòrums de debat, que estaran oberts des del 5 d’abril fins al 29 de maig.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.