BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90
banner-728x90 (1)

Ofrena a la verge de Lledó

 

Castelló celebra hui un dels seus actes més sentits com l’Ofrena a la verge de Lledó. Participen més d’un centenar d’entitats, associacions de diversos àmbits, colles, ens vinculats i gaiates de Castelló, cadascuna amb la seua respectiva ensenya.

L’Ofrena es realitza en dos torns; al matí i a la vesprada, i finalitza amb l’entrada en la basílica de Lledó de la reina de les festes, Carla Bernat. Amb clavells rojos, grocs, blancs i roses es conforma un tapís de la Mare de Déu, que enguany també rendix un record al mort pintor Lorenzo Ramírez. A la vesprada ha fet presencia la pluja, però no ha arredado als participants, que pertechados amb paraigües han acudit a homenajar a la Mare de Déu.

 Ofrena a la Mare de Deu Tarde (slowphotos.es) (3) Ofrena a la Mare de Deu Tarde (slowphotos.es) (4) Ofrena a la Mare de Deu Tarde (slowphotos.es) (7) Ofrena a la Mare de Deu Tarde 9 Ofrena a la Mare de Deu Tarde 10 Ofrena1 Ofrena2

 

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.