Pacificació Cases de Bàrcena

Els veïns i les veïnes de Cases de Bàrcena ja poden gaudir de les diverses mesures de pacificació del trànsit i millora de la seguretat viària implementades per la Regidoria de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València, concretament al Camí de Cases de Bàrcena, una travessia de 900 metres de longitud. Així, s’han instal·lat tres ressalts cimentats o reductors de velocitat tipus ‘llom d’ase’, s’han fet canvis en matèria de senyalització horitzontal, s’ha reforçat el límit de velocitat a 30 km/h amb pintura sobre la calçada i s’han substituït els senyals verticals per uns senyals rectangulars amb la paraula ‘Atenció’ per tal de reforçar la precaució. 0219 Pacificació trànsit Cases de Bàrcena (1)

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.