728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Pasta amb nous del Maestrat, formatge de Catí i aigua de la Serra d’Espadà en ‘Divercuina’

divercuina_de_la_terreta_calendari_primaveraMary Carmen Ribera participa en un nou taller de la campanya destinada a crear interès dels menuts per la gastronomia local

La regidora de Consum de l’Ajuntament de Castelló, Mary Carmen Ribera, ha participat aquest matí en un nou taller de la campanya ‘Divercuina de la Terreta’ celebrada en la plaça del Primer Molí. La jornada d’avui ha estat dedicada a elaborar un taller de pasta parpadelle amb espàrrecs, nous del Maestrat, pesto, formatge de Catí i aigua mineral del parc natural de la Serra d’Espadà, a càrrec de la cuinera Cristina Cantavella.

Els niñus són un dels principals agents d’influència en la cistella de la compra de cada casa. El consum de les llars de Castellón aquestán d’alguna pequeña manera condicionat per la alimentación dels nostres xiquets i els seus gustos.

Amb aquests tallers, es vol promoure el consum dels productes de cercanía i el coneixement de l’etiquetatge dels productes alimentosos a través de tallers infantils. Especialment en el perfil de niñus entre 6 i 11 añus. Etapa en la qual es desenvolupa el gust pels aliments i la cuina en els xiquets de la casa.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.