Pilota a l’escola en marxa des del dilluns

foto6446
El passat dilluns començava dins del programa Pilota a l’escola la fase de visita als centres, és dir, la part central i principal d’aquest projecte de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, que dirigeix Vicent Marzà. Malgrat que la presentació oficial del mateix tindrà lloc el pròxim dilluns, (s’hagué de suspendre el passat dia 5 per les condicions climatològiques), les primeres sessions és desenvolupaven el passat dilluns, visitant centres de poblacions com Castelló, Massamagrell, Alcalalí, Tavernes Blanques, Torrent, Benissa o València.

Una de les particularitats d’aquesta edició resideix en que s’ha començat per tot el territori valencià al mateix temps. En cursos anteriors, Castelló era la província que tradicionalment iniciava la ronda de sessions, però el fet d’abarcar un nombre tan gran de centres enguany (455) condiciona al fet de que s’haja de dur al mateix temps sessions en les tres províncies.

Les previsions per a enguany és arribar a més de 15.000 alumnes, unes cifres que parlen clarament de l’envergadura d’aquesta projecte que cada any creix respecte de l’anterior.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.