Puig afirma que À punt serà una eina útil per a ‘enfortir una societat democràtica avançada’

València Notícies | Redacción.- El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assistit a la presentació de la identitat visual del nou espai públic de comunicació valencià À punt, que ha definit com un instrument d’utilitat per al poble valencià i per a “enfortir una societat democràtica avançada”.

Presentación de À punt.

L’acte també ha comptat amb la presència de la vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, el conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, el conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, i la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Carmen Montón.

El cap del Consell ha incidit en la importància de comptar a la Comunitat Valenciana amb un mitjà de comunicació públic “de qualitat que arribe a totes les comarques, a totes les persones i que ens ajude a reconstruir-nos com a comunitat”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.