Puig defensa que el 8 de març ha de ser un dia de ‘conscienciació’ i ‘reivindicació’ en favor de una societat més igualitària

FOTO_1_UGTValència. El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha defensat que el 8 de març “ha de ser un dia de conscienciació”, així com “de reivindicació contra la discriminació salarial”, “contra la violència de gènere” i en favor de una societat més igualitària.

El cap del Consell ha fet aquestes declaracions després d’assistir a l’assemblea conjunta UGT – CCOO sobre la convocatòria de vaga per al 8 de març, que ha tingut lloc a l’Espai Rambleta de València.

El president ha manifestat que les mobilitzacions a què donen suport ambdós sindicats es convoquen “per una qüestió que és fonamental”, com és “la igualtat d’homes i dones en el futur del nostre país”.

En aquest sentit, el president ha lamentat que “queden encara molts espais per conquerir”, ja que, com ha assenyalat, “en els passats anys s’ha avançat, però no s’ha avançat prou”, i ha incidit en la problemàtica del terrorisme masclista.

“Hem de tindre una consciència que vaja molt més enllà, sobretot en l’espai de la prevenció”, ha manifestat Puig, qui ha assegurat que “cada vegada que una dona és assassinada és un fracàs de tota la societat”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.