Raimon torna al Palau de la Música 19 anys després

El Péndulo | Redacción.- La regidora de l’Àrea de Cultura i presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello, i Raimon han signat hui una carta de compromís perquè l’últim concert de la gira de l’Any Raimon l’aculla el Palau de la Música de València. El concert serà el pròxim 17 de desembre i entrarà en la temporada de tardor del Palau de la Música.

El cantante y compositor Raimon.
image-355394

“Estem treballant en un projecte especial per al Palau, que ens fa molta il·lusió a tots, també a Raimon, i que serà diferent a la resta de concerts de la gira”, ha avançat Tello, que ha explicat que es coneixeran molts més detalls d’eixa actuació tan prompte com estaran definits. “Sí que podem avançar que serà un concert especial i diferent de la resta dels que oferirà enguany. De fet, un dels aspectes més importants d’eixa actuació és que Raimon estarà acompanyat per l’Orquestra de València”, ha destacat la regidora.

Raimon no actua al Palau de la Música des de març de 1997, quan ho va fer amb cançons seues orquestrades i amb motiu de la inauguració social i cultural del Segon Congrés de l’Escola Valenciana, amb la Coral Infantil Cabanilles d’Algemesí; abans, ho havia fet també en dos ocasions, a l’octubre de 1988. Enguany, el cantant de Xàtiva tornarà a un auditori fonamental per a l’àmbit cultural valencià.

“En 10 mesos hem revertit la invisibilitat de moltes i molts professionals valencians, en general, i moltes i molts que, en concret, fan música en valencià. En l’equip de govern sabem que la nostra obligació i la nostra voluntat és ajudar-los, donar-los suport i fomentar i divulgar la seua producció cultural. Veure grans exponents de la nostra cultura, com Raimon, al Palau, mai hauria d’haver sigut una excepció”, ha explicat Tello, que ha destacat moltes de les iniciatives que s’han dut a terme en eixe sentit, com l’homenatge a Ovidi Montllor, l’obertura i la cloenda del MICE o molts concerts socials, entre altres.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.