728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Rajoy: “He parlat amb Rita Barberá i m’ha dit que és innocent”

El líder del PP explica que no pren mesures contra la senadora perquè ni tan sols se l’ha imputat i no se sap de si se li acusarà d’algun delicte

Rajoy ha recordat altres casos en els quals dirigents del seu partit han estat imputats o acusats d’algun delicte i després han resultat innocents, i ha assenyalat que si se’ls hagués expulsat hauria estat una “enorme injustícia”.

El líder del PP ha assegurat a més que “no hi ha tracte de favor” amb Barberá per la seva condició d’aforada perquè “si ha fet alguna cosa serà jutjada igual”, i sobre la seva responsabilitat política s’ha preguntat quina és aquesta responsabilitat si se li acusa d’alguna cosa que després resulta ser “falsa”.

Convé ser just“, ha dit Rajoy, qui ha assenyalat que “de vegades és molt clar i evident que algú ha fet el que no havia de fer” i en aquests casos “se li expulsa” del partit, però també en altres ocasions “hi ha moltes persones a les quals se’ls acusa d’alguna cosa i després són innocents”.

Ha mostrat així un munt de folis que contenen, segons ha explicat, la relació de 170 membres del PP que han estat investigats i imputats al seu moment per “actuacions diverses” i els casos de les quals han estat arxivats.

Entre ells, ha recordat els casos del ministre d’Indústria, José Manuel Soria, o del president de Melilla, Juan José Imbroda, o del president murcià, Pedro Antonio Sánchez, contra qui va arribar a haver-hi catorze querelles presentades pel PSOE.

I encara que ha subratllat que “ cal intentar ser implacable contra la corrupció“, ha considerat que també cal ser “just amb les persones”. “Perquè si no, d’aquesta condemna mediàtica per una decisió del seu partit ja no es recuperen mai”, ha afegit.

Per tot això ha insistit que cal “actuar amb equilibri” i ha assegurat que el partit serà “implacable” amb els corruptes.

El cap de l’executiu espanyol en funcions ha admès que la corrupció li ha fet molt dany al seu partit, però creu que “la gent ha ponderat” entre les coses que ha fet bé el PP i els errors que ha comès.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.