Ramón Tebar estrena titularitat artísitca amb l’Orquestra de València

El Péndulo | Redacció.- El maestro Ramón Tebar està assajant el concert d’abonament del proper divendres, que suposa l’estrena de la seua titularitat artística amb l’Orquestra de València. Es tracta d’un concert que ha suscitat molta expectació, esgotant-se les entrades des de fa setmanes.Tenar junto a la OV.

Dirigirà un programa en el qual figura el poema simfònic “Finlàndia” de Jean Sibelius, el Concert per a violí i orquestra núm. 1 de Dmitri Xostakóvitx, que serà interpretat pel virtuós concertista armeni Sergey Khachatryan i que conclourà amb la monumental Simfonia núm. 1 “Tità” de Gustav Mahler. El maestro Tebar és des de l’1 de setembre de 2017, director titular i artístic de l’Orquestra de València. En esta temporada dirigirà altre concert d’abonament a la formació simfònica valenciana, el 9 de febrer amb un programa amb obres de Xostakóvitx, Prokòfiev i Rakmàninov.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.