Ribó es reunix amb el veinat de Cases de Bàrcena

València Notícies | Redacció.- L’alcalde de València, Joan Ribó, ha visitat este matí la localitat de Cases de Bárcena, on ha mantingut una reunió amb representants de les entitats veïnals, cíviques, socials i polítiques del poble.

Ribó durante su visita.

La trobada ha comptat també amb la presència de la regidora d’Agricultura i Pobles de València, Consol Castillo, i de l’alcalde de la població, Javier Riera. Durant la reunió s’han tractat distints assumptes d’interés per al veïnat, i s’ha informat sobre les actuacions i inversions impulsades en l’entorn, com per exemple, les actuacions de millora de l’enllumenat urbà.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.