728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Ribó fa una crida perquè la gent exercisca el seu dret a votar

 

L’Alcalde de València i coportaveu de Compromís, Joan Ribó, ha votat este diumenge a les 9.00 hores al Centre de Formació Rodrigo Giorgeta de València. “Crec que és molt important que es vote en estos moments, i més després de manar-li a la gent que pense en les necessitats d’esta comunitat i d’esta ciutat. Jo crec que el vot a nivell d’Estat és fonamental perquè en esta societat necessitem un govern que treballe pel país”.

En este sentit, el coportaveu de Compromís ha demanat un desig, “que les formes de governar que són majoritàries en la Comunitat i en molts ajuntaments del País Valencià, es puguen generalitzar a nivell estatal”. Al ser preguntat sobre la possible abstenció que puga generar-se, Ribó s’ha mostrat positiu. “Jo espere que la gent es mobilitze i sàpiga que esta votació és molt important, sempre ho són, però possiblement hui més que mai. Jo per això faig una crida perquè la gent exercisca el seu dret a votar”.

Ribó fa una crida perquè la gent exercisca el seu dret a votar (1)
image-393649

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.