Ribó respon a l’alumnat de Castellar-l’Oliveral

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha rebut esta vesprada en l’Hemicicle l’alumnat del CEIP de Castellar-l’Oliveral i altres membres de la comunitat educativa. Els xiquets i xiquetes han aprofitat per conversar amb l’alcalde i plantejar-li multitud de qüestions. Entre les seues respostes, Ribó els ha anunciat la pròxima reforma de l’escola, en especial del pati d’Infantil i altres instal·lacions, a través del Pla Edificant de la Conselleria d’Educació. Un altre dels punts d’interés ha estat l’acord del Govern Municipal per a instal·lar als centres municipals dels pobles de València connexió a Internet wifi oberta a tota la ciutadania.

Jose Cuellar 31/1/2018 Valencia, Comunitat Valenciana. Alcalde rep diversos xiquets de Castellar Oliveral

Jose Cuellar 31/1/2018
Valencia, Comunitat Valenciana.
Alcalde rep diversos xiquets de Castellar Oliveral

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.