Rodríguez: “La formació és una eina idònia per a donar resposta als problemes de la ciutadania”

València Notícies | Redacció.- El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha defensat la importància de la formació com a eina idònia per a donar resposta als problemes de la ciutadania. Ho ha fet a Montaverner, a la Vall d’Albaida, durant la presentació del curs pràctic sobre la nova llei de contractes del sector públic que ha entrat en vigor el divendres d’aquesta mateixa setmana.

“La ciutadania al final no entén de lleis, entén de problemes”, ha expressat el president, que ha remarcat que “el que la gent espera és una resposta ràpida dels poders públics”. “Cal intentar que aquesta llei no pare els ajuntaments i l’única manera de fer-ho és que estigueu ben formats i ens ajudeu a entendre-la i gestionar-la”, ha subratllat.El presidente de la Diputació Jorge Rodríguez junto al alcalde de Montaverner, Juli Juan Soriano, y el secretario-interventor Lucas Gieure Sastre.

Així, al llarg de sis sessions, tots els càrrecs públics municipals i personal empleat que ho sol·licite podrà conéixer a fons la nova llei de contractes i aprofundir en les novetats que aporta la mateixa i la seua aplicació a la Comunitat Valenciana: justificació de la reforma, àmbit subjectiu tipus de contracte, procediment de contractació, resolució de contractes i exercici de la funció interventora, entre altres aspectes.

Traslladar la formació a les comarques

“És molt important estar amb la gent de la comarca i estar en fòrums com a aquest, on la gent ve per a formar-se i adquirir els màxims coneixements i posar-los al servei de la ciutadania”, ha plantejat el president, abanderat de l’aposta de la Diputació de València per la formació i per la ‘descentralització’ d’aquesta.

En aquesta jornada inaugural, el president va estar acompanyat per l’actual alcalde de Montaverner, Juli Juan Soriano, i el secretari-interventor Lucas Gieure Sastre, els qui van constrényer a treballar “de manera conjunta” per a ser capaces de donar resposta a “aqueixa ciutadania que sap que els seus problemes necessiten una resolució, però no entenen de la burocràcia que moltes vegades se’ns imposa des de fora”, ha reforçat Rodríguez.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.