728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Sanitat comunica a l’ajuntament l’inici dels tràmits per a la construcció del centre de salut del Raval Universitari aquest mandat

reunión Directora Territorial Salud
image-328263
L’alcaldessa mostra la seua satisfacció per la imminent licitació del projecte i perquè la consellera de Sanitat “compleix amb els seus compromisos amb Castelló”

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, s’ha reunit amb la directora territorial de Sanitat, Azucena Martí, per a abordar la situació del centre de salut del Raval Universitari. Martí ha traslladat a l’alcaldessa que la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública traurà a licitació, en breu, la redacció del projecte d’aquest centre amb la intenció que el mateix estiga redactat enguany.

Aquesta licitació serà possible perquè els pressupostos de la Generalitat Valenciana contemplen una partida de 100.000 euros per a la redacció d’aquest projecte, tal com es va comprometre la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Carmen Montón, amb el Govern Local de Castelló.

Marco ha mostrat la seua satisfacció per l’inici dels tràmits que faran possible la construcció d’aquest centre de salut en aquest mandat, “una reivindicació històrica de la ciutat que també és un compromís de l’equip de govern i que ha sigut reclamada des de l’any 2010 tant pel PSPV com per Compromís, sense obtenir cap compromís per part del Partit Popular” ha afegit l’alcaldessa.

Cal recordar que, actualment, el centre de salut del Raval Universitari es troba situat en els baixos d’un edifici. Es tracta d’un centre xicotet que no té la suficient dotació de mitjans tècnics ni humans per a donar el servei que requereix un barri jove, en expansió, amb nombroses famílies amb xiquets xicotets.

En la reunió, l’alcaldessa també ha oferit tota la col·laboració institucional a la conselleria perquè, malgrat la delicada situació econòmica que travessa la Generalitat Valenciana, es puguen millorar els serveis i dotacions sanitàries que precisa la ciutat de Castelló.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.