BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90
banner-728x90 (1)

Sara Usó agraeix “l’esforç i la dedicació plena” de la Junta de Festes per a “impulsar encara més la Magdalena”

La regidora de Festes explica que s’estan tancant els últims serrells de la programació oficial, que s’aprovarà la setmana vinent

La regidora de Festes de l’Ajuntament de Castelló, Sara Usó, ha aprofitat la recta final per a Magdalena per a agrair “l’esforç i dedicació plena” de la Junta de Festes en aquesta nova edició de les festes fundacionals “per a impulsar encara més la Magdalena”. “Som conscients de l’enorme treball que està realitzant tota la Junta de Festes per a dissenyar la setmana gran de Castelló i és just que li’l reconeguem des de l’Ajuntament de la ciutat”, ha afegit.

Sara Usó Apadrina el teu arbre
image-315152

Va usar ha aplaudit, a més, els canvis introduïts per la Junta de Festes “en diversos actes oficials per a posar-los en valor o guanyar vistositat, com són el concurs de mascletaes, que per primera vegada tindrà un premi en metàl·lic de 3.000 euros i hi haurà una gala de premis específica; els correfocs que acompanyaran a l’Enfarolà o els canvis en l’ofrena de flors a la Mare de Déu del Lledó o en l’itinerari del Pregó i de la Cavalcada Infantil, que enguany passaran per Governador”.

La regidora també s’ha referit al cartell de concerts, “que plasma la voluntat d’innovació que ha imprès la Junta de Festes a la programació”. Usó ha subscrit les paraules del president de la Junta de Festes, Juanvi Bellido, que “aquests canvis són possibles gràcies al treball i més treball que es fa des de la Junta”. L’edil també ha volgut reconèixer el treball del personal del Patronat Municipal de Festes “perquè la col·laboració és essencial perquè la Magdalena 2016 permeta a la majoria dels castellonencs gaudir de les seues festes més esperades”.

A més, s’ha mostrat convençuda que la Magdalena 2016 serà un èxit. “Ajuntament i Junta de Festes estem treballant perquè així siga, som conscients que els canvis sempre generen expectatives i que ningú tinga dubte de també tindrem capacitat d’anàlisi per a ajustar allò que siga necessari”. En aquest sentit, Usó ha assegurat que la Junta de Festes va superar amb nota la seua primera prova de foc amb la Cavalcada de Reis, “que en línies generals s’ha valorat de forma positiva per la renovació i incorporació de la cultura local, tenint en compte a més les modificacions introduïdes per les exigències de seguretat plantejades des de l’Ajuntament per a garantir la integritat dels assistents, especialment dels menors”.

 

Finalment, la regidora de Festes ha explicat que s’estan tancant els últims serrells que permetran aprovar el programa oficial de festes de la Magdalena 2016 la setmana vinent.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.