Soro III, un dels grans jugadors de la història de l’Escala i Corda

Francesc Soro Juan (29/06/1984) conegut com a Soro III ha entrat en el selecte grup de jugadors que han aconseguit tres títols del Campionat Individual d’Escala i Corda. Per aquest motiu, el passat diumenge va rebre en propietat el “Fris grec” que a partir d’ara podrà exposar en les vitrines de la seva casa.

Fins ara els únics jugadors que havien aconseguit arribar a aquesta xifra de tres títols eren Genovés, Sarasol i Àlvaro. Concretament Genovés té 6 títols, dels quals 4 els va aconseguir de forma consecutiva. Sarasol també té en el seu palmarès 6 títols, però únicament va poder aconseguir-ne 3 de consecutius. Mentre que Àlvaro té un total de 11 títols, dels quals 9 van ser de forma consecutiva.

IMG_0196

Amb aquestos registres, molts aficionats a la Pilota Valenciana creuen que  el pròxim repte de Soro III en aquesta competició és el de guanyar tres títols més i d’aquesta forma igualar el palmarès de dos mites com Genovés i Sarasol i de pas aconseguir en propietat una altra rèplica del “Fris grec”. A més, sempre que aconseguirà dos títols més consecutius superaria els registres de Genovés i Sarasol. Per contra, Soro III opina que “és molt difícil fer això, sols ho han aconseguit 3 jugadors. Ara estic molt content i vull gaudir del que he fet, m’agrada pensar en les coses dia a dia i no pressionar-me amb aquests reptes tant complicats. Inclús no sé com afrontaré el pròxim Individual, ja que queda molt per al següent any, i ara es hora de agafar-se un descans. Quan arribe el pròxim estiu vorem com afronte la XXX edició del Campionat Individual”.

IMG_0217

Amb aquest triomf absolut, ha demostrat que segueix sent el rest més important del món professional i un dels jugadors més determinants, a pesar que aquesta posició de poder havia quedat en dubte, desprès de que no aconseguirà arribar a disputar la final de cap de les dos competicions oficials per equips més importants de la temporada 2014. Concretament en la Lliga Professional d’Escala i Corda – Circuit Bancaixa va quedar quint classificat en la fase regular i no va poder disputar les semifinals, mentre que en la Copa d’Escala i Corda – President Diputació de València va quedar en tercer lloc en la fase regular i va caure en la semifinal de la competició.


Fins aquest campionat, l’únic gran resultat que havia aconseguit el rest de Massamagrell en aquesta temporada 2014 era proclamar-se campió del món absolut en el VIII Mundial de Pilota a Mà celebrat en Massamagrell.

Amb aquesta victòria el jugador de Massamagrell ha pogut llevar-se de damunt una gran pressió, ja que tot el món el donava com a gran favorit per emportar-se el Campionat Individual i qualsevol altre resultat haguera sigut catalogat com un gran fracàs. Soro III, ens ha declarat que “estic molt content del treball fet. Em vaig sentir molt bé durant tota la final i vaig poder gaudir del ambient. Ara estic disfrutant de l’èxit que he aconseguit, tinc una sensació d’orgull i satisfacció, i m’encontre molt relaxat desprès d’haver suportat una gran pressió durant tota la competició”.

IMG_0616

El rest de Massamagrell, ha dedicat aquesta victòria tant especial als seus familiars que són els que l’aguanten i l’acompanyen a tots els llocs. A més, dels seus amics que també juguen un paper vital de suport i d’animació en moments crítics.

Soro III també ha valorat els seus resultats en la temporada 2014 “ha sigut un any correcte, em vaig quedar en el tall en el Bancaixa, a un  punt de les semifinals però vaig jugar a un bon nivell durant tota la competició. En la Copa vaig arribar a la semifinal, però vaig caure eliminat en ella i no vaig poder disputar la final. A més, en els trofeus d’estiu he estat en tots a un gran nivell i disputant nombroses finals. Per últim, un campionat individual fa bona qualsevol temporada i en aquest cas li dóna un valor extra a la meua regularitat en totes les competicions”.

Per últim, l’escaleter ha manifestat que “ara vull descansar, agafar-me les coses en calma i ja vorem quins objectius em fixe per a la pròxima temporada. El primer campionat serà la Lliga Bancaixa, però ja vorem quin calendari, format i número d’equips té. Per lo tant, ara és temps de descansar i agafar forces per als nous reptes”.

VLC Noticias | Redacción
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.