banner-728x90 (1)

Sostenibilitat celebra una campanya escolar en el Ribalta per a conscienciar sobre els espais verds  

 

Més de 200 estudiants de Primària participen aquest divendres en una sessió que inclou una visita guiada, tallers i un conta contes

colegio herrero 3
image-325160

El parc Ribalta acull aquest pròxim divendres una jornada escolar en la qual una mica més de 200 estudiants de Primària coneixeran els secrets del pulmó verd de Castelló amb una visita educativa. Aquesta jornada s’emmarca dins de la campanya Parc Ribalta. Vine a coneixe’l amb la qual la Regidoria de Sostenibilitat Ambiental pretén “conscienciar a xiquets i xiquetes sobre la importància del medi ambient, el respecte als arbres i a les zones verdes de la ciutat”, ha explicat la regidora Sara Usó.

 

L’activitat, que començarà rebent a l’alumnat i professorat en l’entrada del parc Ribalta més pròxima a l’avinguda Barcelona, combinarà una visita als llocs més emblemàtics del parc guiats per “La Follet del Parc” i la realització de tallers mediambientals a càrrec de Baobab on s’utilitzarà materials reutilitzables per a posar en valor la cura del medi ambient.

 

La jornada finalitzarà amb un conta contes en la zona del Templet on “La Follet del Parc” explicarà històries increïbles, on es posarà l’accent en la importància de les zones verdes de la ciutat, en el seu respecte i cura.

 

La campanya Parc Ribalta. Vine a coneixe’l té com a objectiu traslladar a l’alumnat de la ciutat al parc més emblemàtic de Castelló i realitzar en el mateix diverses activitats relacionades amb el medi ambient i especialment amb els arbres, amb la finalitat de promocionar i fomentar el seu coneixement i respecte. Aquesta és una de les campanyes escolars incloses en el catàleg d’activitats didàctiques oferides als col·legis i instituts de la ciutat des de la Regidoria de Sostenibilitat Ambiental per a aquest curs 2015-16, que també inclou altres com la sensibilització mediambiental en col·legis, observació d’aus, visita d’espais naturals municipials, visites educatives a la Marjaleria.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.