MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Subiela: “El tripartit segueix asfixiant al sector audiovisual valencià per la seua incapacitat d’arribar a un consens”

València Noticies | Redacció.- “El tripartit segueix asfixiant al sector audiovisual valencià per la seua incapacitat d’arribar a un consens”. Així ho ha expressat el diputat de Ciutadans (C’s) en Les Corts valencianes Toni Subiela després de mantenir una reunió amb la Federació d’Empresaris Audiovisuals Valencians. “C’s comparteix la preocupació de la federació sobre el futur de la indústria davant la incompetència del tripartit per a engegar una nova televisió pública despolititzada i de qualitat”, ha recalcat el diputat.

Reunión de ciudadanos con la Federación de Empresarios Audiovisuales Valencianos.
image-418060

D’altra banda, Subiela ha incidit que “el sector tem que la Generalitat no tinga capacitat finançadora ni liquiditat immediata per a traure avant els projectes audiovisuals ja seleccionats i, per tant, es retarde en els pagaments”. En este sentit, el diputat ha criticat que “sense condicions econòmiques adequades és inviable engegar la creació d’ocupació”. “Per a Ciutadans el principal objectiu per a obrir la nova RTVV és la revitalització del sector audiovisual valencià i la creació d’ocupació, per a açò és necessari injectar els 15 milions d’euros promesos, sempre que no estiguen contemplats en la partida fictícia del conseller Soler”, ha conclós el diputat.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.