Subiela: “És un error obrir una nova RTVV amb els problemes heretats de l’anterior ens”

València Noticies | Redacció.- “És un error obrir una nova RTVV amb els problemes heretats de l’anterior ens perquè el procés de selecció que planeja el tripartit pot derivar en un devessall de denúncies per part dels extraballadors i generar un nou forat en l’erari”. Així ho ha afirmat el diputat de Ciutadans (C’s) Toni Subiela durant la Comissió de Radiotelevisió Valenciana i de l’Espai Audiovisual, en la qual s’ha abstingut en la votació de la ponència per a l’elaboració d’un text normatiu sobre la futura llei del servei públic.

El diputat ha afirmat que “Ciutadans no entén que el Consell preferisca obrir un nou ens arrossegant tantes traves, en lloc d’haver optat per reobrir l’anterior i solucionar els problemes dels extraballadors de forma clara i directa” i ha defensat “l’aposta per una RTVV renovada que es valore i considere l’experiència sense excloure a ningú ni crear processos a mesura”. “Cal respectar els drets dels extraballadors i valorar la seua experiència, però si parlem d’una nova empresa, que és el camí triat pel tripartit, tots haurien de passar un procés de selecció en el qual l’experiència siga un mèrit”, ha defensat el diputat.

Toni Subiela durante la Comisión de Radiotelevisión Valenciana y del Espacio Audiovisual.
image-367803

El diputat de C’s ha incidit en “la necessitat d’aconseguir el màxim consens possible entre totes les forces polítiques perquè l’esborrany de la llei siga el millor possible” i ha confiat a “poder acostar postures en el procés d’esmenes”. Sobre aquest tema, ha considerat “necessari que la llei siga la base d’una televisió despolititzada, de qualitat i sostenible i que siga l’orgull dels valencians”.

Preguntat per les informacions dels mitjans de comunicació sobre el finançament irregular del PP, Subiela ha afirmat que “es tracta d’una evidència més d’aqueixa xarxa clientelar que sembla tenia muntada el PP de la Comunitat Valenciana i que els actuals dirigents del partit s’obstinen a negar” i ha exigit “responsabilitats polítiques”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.