728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Talls de trànsit en l’avinguda de França diumenge que ve amb motiu de la segona edició de la carrera Never Stop Running

Valencia Noticias | Redacción.- Diumenge que ve 21 de febrer se celebrarà la segona edició de la carrera popular Never Stop Running, organitzada pel club esportiu del mateix nom. Els treballs de muntatge i la celebració d’esta carrera requeriran el tall del trànsit en l’avinguda de França des del carrer de Menorca fins al  d’Eivissa entre les 6:30 i les 12:00 hores del matí del diumenge.

La Never Stop Running es una carrera de 5.000 metros.
image-325503

La Never Stop Running es una carrera de 5.000 metros.

La segona edició de la Never Stop Running es desenvoluparà entre les 9:00 i les 9:50 del matí i recorrerà l’avinguda de França, de Tomàs de Montañana, avinguda del Port i els carrers del Doctor J.J. Dómine, de Joan Verdeguer i de Menorca (veure plànol). En finalitzar la carrera principal començaran les corresponents a les categories juvenils, amb distàncies entre 200 i 2.000 metres.

La Never Stop Running és una carrera de 5.000 metres, homologada per la Federació Espanyola d’Atletisme i emmarcada en el circuit Divina Pastora Assegurances de carreres populars de València. L’esdeveniment esportiu inclourà animació musical a càrrec d’un discjòquei, grups de jazz i acordió i una banda de música. El termini d’inscripció per a participar finalitza demà dijous, dia 18.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.