728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Talls de trànsit i supressió de línies d’autobús de diumenge amb motiu de la carrera 15K Oberta a la Mar

Valencia Noticias | Redacción.- El Centre de Gestió de Trànsit ha informat que el diumenge 28 de febrer el tram de l’avinguda del Port entre l’avinguda de la Serradora i J. J. Dòmine quedarà tallat al trànsit rodat a les 6.00 del matí amb motiu de la carrera 15k Oberta a la Mar, que començarà a les 9 hores.

A més d’esta acció, necessària per al muntatge de l’eixida de la carrera, el trànsit des de Primat Reig es desviarà cap al pas inferior de l’avinguda de Catalunya, ja que per la superfície d’esta via passarà la carrera. I, així mateix, el trànsit que circula per l’avinguda d’Aragó cap a Catalunya es desviarà per Blasco Ibáñez en direcció a la mar.

0225 Plano de la 15K Oberta a la Mar.
image-330799

Pel que fa a l’EMT, les línies 1, 19, 30, 31 i 32 seran suprimides de 8.30 a 11.30 h, i les línies 2, 3 i 4 deixaran de fer el seu recorregut habitual a partir de l’avinguda del Port.

La línia 18 acabarà a Peris i Valero i no farà la resta del recorregut cap al Politècnic per Eduard Boscà i Cardenal Benlloch, i la línia 29 acabarà abans de la plaça del Temple.

Pel que fa a la línia 35, limitarà el seu recorregut al Centre Comercial del Saler, i les línies 79 i 80 treballaran conjuntament: la línia 79 acabarà a Marqués del Túria amb Cánovas i treballarà com a línia 80 fins a Pintor López i Pont de la Trinitat, on tornarà a ser línia 79 (se suprimix el tram de Blasco Ibáñez, avinguda d’Aragó i General Elío).

Treballaran conjuntament, també, les línies 89 i 90: la 89 acabarà a Peris i Valero amb el pont de l’Àngel Custodi, on canviarà el sentit i passarà a ser línia 90 fins a Primat Reig amb l’avinguda de Catalunya.

Per la seua banda, la línia 81 suprimix el seu recorregut des de l’avinguda de Blasco Ibáñez cap al Cabanyal.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.