Tavernes de la Valldigna soŀlicita ajuda a la Diputació per a acabar la piscina coberta

Visita alcalde de Tavernes de Valldigna foto_Abulaila
image-320541
El president de la Diputació, Jorge Rodríguez, ha rebut l’alcalde de Tavernes de la Valldigna, Jordi Juan, per a conéixer les necessitats més immediates d’aquest municipi de la Safor. Durant la reunió, Juan ha demanat al president que reprenga la construcció de l’accés nord a la platja de Tavernes i l’obra de la piscina descoberta, «dos assumptes fonamentals per a Tavernes de la Valldigna de cara a la temporada estiuenca» —segons ha dit l’alcalde.

Jordi Juan ha destacat la necessitat d’una rotonda d’accés a la zona de platja des de la carretera Natzaret–Oliva, que també passa per altres municipis costaners, com Cullera o Sueca, ja que es tracta «d’una via pecuària que acull un tràfic enorme en estiu i l’accés que tenim ara mateix és insuficient».

L’alcalde també ha recordat al president que la piscina coberta del seu municipi «segueix a mitjan construir per temes de gestió política de governs anteriors». L’empresa encarregada de l’obra va entrar en concurs de creditors i —segons Jordi Juan— «l’Ajuntament no pot fer-se’n càrrec amb recursos propis».

Juan ha demanat al president que estudie «la possibilitat de fer un conveni singular per ser un municipi que els darrers quatre anys no ha sigut escoltat en la Diputació».

Per la seua banda, el president, Jorge Rodríguez, ha transmès a l’alcalde el seu interés per tindre en compte la «situació especial» d’aquestos municipis.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.