728x90 MMVTA_Hortanoticies_concienciacio¦ün_728x90px

Tian Gombau torna a la seua ciutat per a delectar al públic infantil amb la seua obra ‘Screen Man’

La companyia El Teatre de l’Home Dibuixat ofereix 10 funcions per a escolars en el Centre Cultural La Marina fins a divendres que ve

El Centre Cultural La Marina del Grau acull entre avui i divendres que ve 19 de febrer la creació teatral del prestigiós actor castellonenc Tian Gombau i la companyia El Teatre de l’Home Dibuixat, ‘Screen Man’, on el treball actoral, les marionetes i els objectes es veuen acompanyats aquesta vegada per la utilització dels audiovisuals.

screen man 3
image-325187

Així, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, dirigida per Verónica Ruiz, ofereix als escolars dels centres educatius del Grau una obra on la senzillesa de les pedres dóna pas a la poesia de les imatges. En ‘Screen Man’, una obra destinada a xiquets i xiquetes a partir dels 3 anys i a públic familliar, la dramatúrgia es desenvolupa a partir del diàleg entre el digital i el real, alternant-se per a fer avançar la trama.
L’obra parla del desig que tots tenim de complir els nostres somnis, encara que no siga fàcil la il·lusió ens espenta a intentar-ho una vegada i una altra. I, a voltes, l’atzar posa en el nostre camí a una persona que ens ajuda a perdre temors, els dubtes i les incerteses. Screen Man, l’home pantalla, és la persona que apareix en el camí del protagonista de l’obra.
‘Screen Man’ és una proposta en la qual la manipulació d’imatges, titelles i objectes, situa a l’espectador en un univers màgic que es desenvolupa davant els seus ulls, per a explicar una història recognoscible per a totes les edats, i per açò, universal. Els desitjos, els somnis individuals i col·lectius es donen cita en aquesta tendra història que proposa un camí per a la seua consecució: la perseverança i la passió.
L’obra, escrita i dirigida per Tian Gombau, delectarà als més xicotets en un total de 10 funcions, que tindran lloc entre avui i el divendres 19 en horari de 10.00, 11.30 i 16.00 hores, a excepció del mateix divendres que només hi haurà funció a les 10.00 hores.
La companyia El Teatre de l’Home Dibuixat porta més de 23 anys en els escenaris i ha realitzat més de 2.700 funcions, actuant en tot l’estat espanyol i en 72 gires internacionals per més de 30 països de tot el món. Ara, per fi, la companyia de Tian Gombau torna a la seua casa, a Castelló, després de molt temps sense actuar ací.

 

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.