Titaguas destina el Pla d’Inversions Sostenibles a reparar una part del coŀlector d’aigües pluvials

Visita alcalde de Titaguas foto_Abulaila (2)El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha rebut l’alcalde de Titaguas, Ramiro Rivera, en una trobada en la qual el primer edil li ha traslladat al president quines són les inversions més necessàries per al municipi amb la finalitat de solucionar els danys produïts per les pluges del mes d’agost.

Després de les pluges, el president es posà immediatament en contacte amb alcaldes de poblacions afectades del Racó d’Ademús i els Serrans per a expressar-los la seua solidaritat i garantir-los la disposició plena dels recursos de la institució provincial a través de les brigades d’Imelsa.

Així, durant aquesta reunió de treball, el president i el primer edil han tractat el problema del coŀlector d’aigües pluvials que desallotja totes les aigües procedents de les pluges i el problema dels camins rurals.

D’una banda, Rivera ha informat de «l’estat intransitable» d’alguns camins, raó per la qual «cal reparar-los urgentment, ja que Titaguas viu de la ramaderia i l’agricultura» —ha dit.

En aquest sentit, Rivera ha explicat que aquests camins donen accés a parceŀles agrícoles, a granges i també a la muntanya.

Així mateix, el primer edil ha informat sobre el problema del coŀlector: «no funciona i cal modificar un tram per a desguassar l’aigua de les pluges que puguen registrar-se a la tardor».

També ha dit que aquest problema «afecta la part baixa de la població i a alguns habitatges».

L’alcalde de Titaguas ha destacat que ha sigut una reunió «molt positiva». Així mateix, ha assegurat que se solucionarà el problema del coŀlector en la part baixa de la població a través del Pla d’Inversions Sostenibles.

Pel que fa als camins rurals, ha esmentat que l’entitat provincial estudiarà el problema amb l’objectiu de cobrir les necessitats de la localitat.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.