Trànsit informa de les afeccions a la circulació per la Volta Ciclista a la Comunitat d’este diumenge

València Notícies | Redacció.- Este diumenge té lloc la cinquena i última etapa de la 69 Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana, que arriba a la ciutat del Túria. El Centre de Gestió de Trànsit informa sobre les afeccions a la mobilitat de vehicles i vianants amb motiu d’esta competició i de la marxa solidària en bici, organitzada per l’Associació Valenciana d’Ajuda a la Paràlisi Cerebral (AVAPACE), que se celebra també este diumenge.

L’eixida de l’etapa de la Volta Ciclista es realitza fora del terme municipal de València i arriba a la ciutat des de la incorporació de la CV-30 cap a la rotonda d’avinguda del Mestre Rodrigo amb Camp de Túria. A continuació, els ciclistes continuaran per l’avinguda de les Corts Valencianes, Pius XII, Grans Vies Ferran el Catòlic i Ramon i Cajal, Sant Vicent, Xàtiva i fins a la plaça de l’Ajuntament on finalitzarà l’etapa.

Marcha solidaria.

Tot este recorregut està previst que siga de 15.40 a 15.50 hores. A més, des del Centre de Gestió de Trànsit s’informa que es tancarà el trànsit el tram de la plaça de l’Ajuntament entre Sang i Periodista Azzati a partir de les 8 hores pel muntatge de la meta. El tancament total de la plaça de l’Ajuntament es farà a partir de les 10.30 hores. El recorregut d’entrada dels ciclistes a la ciutat suposarà diferents talls a la circulació conforme al pas de la prova i tal com estime la Policia Local de València.

Marxa solidària en bici

L’Associació Valenciana d’Ajuda a la Paràlisi Cerebral (AVAPACE) ha organitzat enguany, igual que l’any passat, una marxa solidària en bici de 12 a 13 hores, que tindrà el següent itinerari: plaça de l’Ajuntament, carrer de les Barques, Pintor Sorolla, plaça d’Alfons el Magnànim, Palau de Justícia, Colón, Xàtiva, Marqués de Sotelo i plaça de l’Ajuntament de nou, amb un total de sis voltes. Per este motiu, entre les 11.40 i les 13.15 hores es faran els talls corresponents a la marxa solidària.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.