València celebrarà la Gran Festa del Tenis Espanyol

València Notícies | Redacció.- El diumenge 3 de desembre el Palau Velòdrom LLuís Puig serà l’escenari de la Gran Festa del Tenis. Organitzada per la Reial Federació Espanyola de Tenis i la Federació de Tenis de la Comunitat Valenciana, este acte compta amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal de València.

L’esdeveniment posarà el punt final a la temporada tenística i comptarà amb la presència d’algunes de les principals raquetes del panorama valencià i nacional com David Ferrer, Pablo Carreño, Anabel Medina, Álex Corretja, Carla Suárez, Juan Carlos Ferrero, Daniel Gimeno, Pablo Andújar, Lola Ochoa, Daniel Caverzaschi, Alejandro Davidovich o Martín de la Puente.

Fiesta del tenis.

L’esdeveniment, que es deserrotllarà de 10 a 14.00 hores,  proposa un matí replet d’activitats lúdiques, esportives i culturals al voltant del món del tenis el plat fort del qual serà el partit d’exhibició entre David Ferrer i Pablo Carreño. A més, masterclass i simposis, o el Màster del Circuit Nacional d’Aficionats.

Les entrades es poden aconseguir a través de la plataforma Ticketea al preu de 5€.

 

Més información: https://www.ticketea.com/entradas-partido-fiesta-del-tenis/

Pròxims esdeveniments

Festa del Tenis Espanyol

02 Dec 2017 – 03 Dec 2017 | Tot el dia | Palau Velòdrom Lluís Puig

http://www.fdmvalencia.es/es/eventos/fiesta-del-tenis-espanol/

 

Pas Ras al Port de Valencia 2017

03 Dec 2017 | 9:00 – 13:00 | Cobnerts 4 i 5 port de València

http://www.fdmvalencia.es/es/eventos/pas-ras-al-port-de-valencia-2017/

 

III Carrera Solidària per la Integració Alter València, Circuit Mou-Te

03 Dec 2017 | 10:00 – 13:00 | Parc de Capçalera (immediacions del pont Nou d’ Octubre)

http://www.fdmvalencia.es/es/eventos/iii-carrera-solidaria-por-la-integracion-alter-valencia-circuito-mou-te/

 

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.